Coop Sint Jan -

Leenderstrijp

Sinds 1916 en van oorsprong kruidenierswinkel. Maak hier een stop voor de  ‘Streejpse vlaoi’ en/of een lekkere koffie of ambachtelijk Italiaans roomijjs. Of een lekkere pizza….klik op de foto!  

Kanovaren Rofra

Langs uitge- strekte bossen, groene weilanden en mooie oevers. Voor jong en oud, ca.8km (2 uur) plezier op t water. Klik op de foto‘s voor meer informatie!

Schitterende

omgeving

Fiets dwars over de Leenderheide naar de abdij van Achel, ook wel Achelse Kluis ge- noemd. De Leenderheide is een uitgestrekt natuurgebied van 333 hectare. Wie het vlakke gebied doorkruist, fietst langs weilanden en kleine bossen. De Achelse Kluis is een leuke eindbestemming voor een tochtje. Deze abdij ligt deels op Belgisch en deels op Nederlands grondgebied. In de abdij wordt het gelijknamige trappistenbier Achel gebrouwen. Grote kans dat je veel andere fietsers en wandelaars treft bij de abdij. Een andere interessante bestemming is het gezellige Valkenswaard. Mooie dorpen als Leende en Heeze vind je op een halfuurtje fietsen. Het Limburgse Weert, met uitgebreide winkelmogelijkheden, ligt op vijftien kilometer afstand.

De omgeving

Leenderheide Strabrechtse Heide
Durf jij het aan? Het mais- doolhof in met mooie speurtocht. De winnaar wint 1 dag gratis springkussen aan huis. Of ga je liever spelen in de speeltuin of wil je een lekker ijsje eten? Hier kun je dagelijks terecht van 12.00 tot 19.00 uur. Het terras is open tot 20.00 uur. Je kunt hier ook konijnen knuffelen, de stoere meiden en jongens gaan skelteren en de waaghalzen gaan van de kabelbaan. Ondertussen kunnen pa en ma of opa en oma heerlijk genieten op het terras dat uitkijkt op de geitenweide. Na al dat spelen , en misschien wel een heerlijk boerderij ijsje, is er ook de mogelijkheid om een hamburger van onze eigen stier of pannenkoeken van onze verse melk te eten. Hmmmmm dat wordt smullen!  De entree voor het maisdoolhof bedraagt 4 euro. Dan mag je ook gebruik maken van de skelterbaan, kabelbaan, het konijnen knuffelen en de stropiramide beklimmen. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis……….klik op de afbeelding voor meer informatie!
Leenderheide Leenderheide Strabrechtse Heide Strabrechtse Heide Voor vragen of informatie: chalet@onsgeluk.eu
Adres: Strijperdijk 9, 6027RD, Soerendonk
    Chalet     “Ons   Geluk“

Coop Sint Jan - Leenderstrijp

Sinds 1916 en van oorsprong kruidenierswinkel. Maak hier een stop voor de  ‘Streejpse vlaoi’ en/of een lekkere koffie of ambachtelijk Italiaans roomijjs. Of een lekkere pizza….klik op de foto!  

Kanovaren Rofra

Langs uitge-strekte bossen, groene weilanden en mooie oevers. Voor jong en oud, ca.8km (2 uur) plezier op t water. Klik op de foto‘s voor meer informatie!

Schitterende omgeving

Fiets dwars over de Leenderheide naar de abdij van Achel, ook wel Achelse Kluis ge-noemd. De Leenderheide is een uitgestrekt natuurgebied van 333 hectare. Wie het vlakke gebied doorkruist, fietst langs weilanden en kleine bossen. De Achelse Kluis is een leuke eindbestemming voor een tochtje. Deze abdij ligt deels op Belgisch en deels op Nederlands grondgebied. In de abdij wordt het gelijknamige trappistenbier Achel gebrouwen. Grote kans dat je veel andere fietsers en wandelaars treft bij de abdij. Een andere interessante bestemming is het gezellige Valkenswaard. Mooie dorpen als Leende en Heeze vind je op een halfuurtje fietsen. Het Limburgse Weert, met uitgebreide winkelmogelijkheden, ligt op vijftien kilometer afstand.

De omgeving

Durf jij het aan? Het mais-doolhof in met mooie speurtocht. De winnaar wint 1 dag gratis springkussen aan huis. Of ga je liever spelen in de speeltuin of wil je een lekker ijsje eten? Hier kun je dagelijks terecht van 12.00 tot 19.00 uur. Het terras is open tot 20.00 uur. Je kunt hier ook konijnen knuffelen, de stoere meiden en jongens gaan skelteren en de waaghalzen gaan van de kabelbaan. Ondertussen kunnen pa en ma of opa en oma heerlijk genieten op het terras dat uitkijkt op de geitenweide. Na al dat spelen , en misschien wel een heerlijk boerderij ijsje, is er ook de mogelijkheid om een hamburger van onze eigen stier of pannenkoeken van onze verse melk te eten. Hmmmmm dat wordt smullen!  De entree voor het maisdoolhof bedraagt 4 euro. Dan mag je ook gebruik maken van de skelterbaan, kabelbaan, het konijnen knuffelen en de stropiramide beklimmen. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis……….klik op de afbeelding voor meer informatie!
Lorem et pariatur qui minim veniam dolor, in deserunt consectetur.  Dolor commodo
    Chalet    “Ons   Geluk“